П'ятниця, 19 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка
До Судилкова на щиті повертається Шевчук Анатолій Васильович
Розділ Події

Судилківська громада знову отримала трагічні новини з фронту. Стало відомо, що 17 січня 2024 року у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Судилків, Шевчук Анатолій Васильович, 1988 року народження.

З Німеччини до Шепетівки передали ще одну пожежну машину
Розділ Події

П’ять пожежних автомобілів проїхали тисячі кілометрів з Німеччини щоб стати до строю у боротьбі військових пожежників та державної служби з надзвичайних ситуацій Хмельниччини проти військової агресії та щоденних викликів.

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру зловмиснику, який до смерті побив свого 40-річного знайомого. За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

У міському будинку культури відбулась артзустріч із виготовлення ляльки-мотанки “Оберіг Матусі “Північна Берегиня””. Під керівництвом досвідченого майстра, матусі разом зі своєю малечею опановували техніку обмотування ниток та створення ляльки, надихалися ідеями для творення власних дизайнів та оздоблення.

Відтепер кожен бажаючий може бути присутнім під час відведення лісових ділянок в рубки
Розділ Бізнес

Подільський лісовий офіс оголосив, що відтепер кожен бажаючий може бути присутнім під час відведення лісових ділянок в рубки. Ця інформація стала публічною.

Вчора, 18 січня, у Ізяславській громаді Шепетівського району була неординарна та приємна подія: свій 100-річний ювілей відзначала жителька села Поліське, учасник Другої світової війни Тетяна Юхимівна Несвіцька. Про це розповіли у міській раді Ізяслава.

0
репостів
0
репостів