Четвер, 18 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський кінотеатр продали на аукціоні за 25 млн грн, але є один нюанс
Розділ Бізнес

У Шепетівці вчергове відбувся аукціон з продажу будівлі міського центру культури та дозвілля, який більш відомий шепетівчанам як колишній кінотеатр імені Островського. Про це ми дізнались зі сторінки аукціону в Prozorro.

Його шукали ще з листопада минулого року: на щиті повернувся Демянчук Леонід
Розділ Події

Цими днями мешканці Ізяславcької громади живим коридором слави проводжали в останню путь свого хранителя Демянчука Леоніда Івановича. Смерть забрала нашого вольового та мужнього воїна ще 7 листопада 2023 року в одній із найгарячіших точок цієї війни – на Донеччині.

Визнати 42-річного жителя с. Судилків Шепетівського району винним в умисному вбивстві матері (частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України) та призначити йому покарання у виді 10 років позбавлення волі – такий вирок Шепетівського міськрайонного суду залишив без змін апеляційний суд. Апеляційні скарги обвинуваченого та його захисника ХАС відхилив.

У ніч на 18 січня 2024 року окупанти атакували 33-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” з району Приморсько-Ахтарськ та Курської області – рф., також ударили двома зенітними керованими ракетами С-300 з Бєлгородської області по Харківщині.

0
репостів
0
репостів