Понеділок, 29 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

З 30 січня 2024 року заклади загальної та позашкільної освіти Ізяславської та Славутської громади переходять на дистанційний режим навчання. Також вводять обмеження у роботі закладів культури. Про це повідомили на сторінках міських рад цих міст.

На Шепетівщині перед судом постане винуватець ДТП, у якій травмувалась 55-річна жінка. Нагадуємо, що автопригода сталась наприкінці листопада минулого року в селі Сивір, що на Ізяславщині.

Щодня Сервісні центри МВС в Хмельницькій області надають відповіді на запитання, які надходять на офіційні ресурси в «Messenger». На жаль, вони часто засмучують працівників центрів, адже, шахраї «не стомлюються» робити підробки, а громадяни купувати їх.

У Шепетівці усією громадою прощалися з мужнім воїном Олександром Вербило
Розділ Події

Схиливши голови та ставши на коліна, у Шепетівці зустріли ще одного воїна, що самовіддано боронив рідну землю та повернувся до рідної домівки «на щиті» — солдата Вербило Олександра Вікторовича.

12 юна­ків та 2 дів­чини змагались на шаховому турнірі у Шепетівці
Розділ Спорт

27 та 28 січня у приміщені Шепетівської КДЮСШ Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено турнір зі швидких шахів серед юнаків та дівчат Шепетівської міської територіальної громади в межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима».

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 28 січня, близько 00:00 години у селі Дем’янківці Дунаєвецької тергромади. За скоєне водієві загрожує до 10 років ув’язнення.

Впродовж січня-березня 2024 року у Шепетівському районі Хмельниччини відбудеться серія виїзних профілактичних заходів для дітей та дорослих “Подбай про себе!”. Під час цих заходів у громади Шепетівського району приїжджатимуть мобільні бригади, які складатимуться із сімейного лікаря та вузькопрофільних спеціалістів, зокрема, невролога, психолога, офтальмолога, кардіолога. Усі охочі зможуть отримати у них безоплатну консультацію.

У Славуті слідчі оголосили підозру домашньому кривднику за систематичні образи рідної матері. У ході розслідування з’ясувалось, що чоловік причетний і до крадіжки мобільного телефона. Тож він отримав ще одну підозру і за майновий злочин.

Ще одна сумна звістка прийшла до громади. Відійшов у вічність колишній головний сержант стрілецького взводу стрілецької роти, старший сержант Левкович Вячеслав Миколайович, 16.08.1979 року народження. Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

0
репостів
0
репостів