Четвер, 11 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Вчора, 10 січня, близько 22:00 години до відділу поліції у місті Славута від небайдужих громадян надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Сокола. Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Віталій Повстюк та Олексій Поліщук першими прибули на місце.

І знову страшна втрата… Безмірне горе та бескінечна скорбота увірвались у життя чергової української родини.

На Шепетівщині правоохоронці розшукують зловмисників, що ошукали 16-річного підлітка на 30 тисяч гривень. Спрацювала класична шахрайська схема з продажем товарів в інтернеті.

Сьогодні, 11 січня, Нетішинська громада провела в останню дорогу вірного сина України, мужнього воїна, справжнього патріота Дмитра Кирилюка. Наш земляк, Воїн-Захисник, солдат, навідник десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти в/ч А1910 Дмитро Кирилюк загинув 20 грудня поблизу населеного пункту Синьківка Куп'янського району Харківської області в результаті атаки рашистського дрону та артилерійського обстрілу позицій.

Командувач Нацгвардії України відвідав Шепетівщину
Розділ Події

Оборона стратегічних об’єктів – одне з найважливіших завдань Національної гвардії України. 10 січня ц. р. Командувач Національної гвардії України, бригадний генерал, Герой України Олександр Півненко відвідав Хмельницьку АЕС, де мав робочу зустріч з генеральним директором ВП ХАЕС Андрієм Козюрою та головою Нетішинської МВА Григорієм Олендрою.

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін постанову Нетішинського міського суду у справі про нетверезе водіння. Апеляційну скаргу захисника водія, який просив не позбавляти його підзахисного водійських прав, ХАС відхилив.

КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» в рамках договору з громадською організацією “Українське товариство глухих” почало забезпечувати у закладі переклад жестовою мовою для комунікації з особами із порушеннями слуху.

6 січня 2024 року у Дніпровській обласній клінічній лікарні імені Мечнікова, помер солдат Ряжських Роман Вікторович 14.10.1996 року народження, навідник 2 аеромобільного відділення 2 аеромобільного взводу 4 аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини, після тривалого лікування від важкого поранення внаслідок артилерійського обстрілу у Донецькій області.

0
репостів
0
репостів