Розділ Спорт

Шепетівчанин посів ІІІ місце на Чемпіонаті України з греко-римської боротьби

Єфімчук Ярослав перший справа Єфімчук Ярослав перший справа Фото ДЮСШ м. Шепетівка

11-12 травня в манежі ЦСК ЗСУ м. Київ, проходив чемпіонат України з греко-римської боротьби серед дітей до 13 років. Змагання зібрали близько 300 учасників з 20-ти областей України.

Хмельниччину представляли спортсмени з Камянець-Подільської ДЮСШ №2, Шепетівської ДЮСШ , Хмельницької обласної ДЮСШ та Хмельницької ДЮСШ №2 " АВАНГАРД" , яких готували тренери Володимир Костинюк , Олег Рудіч, Максим Паюк та Олександр Марчук.

Вихованець Шепетівської ДЮСШ відділення боротьби вільної (тренер-викладач Рудіч О.В.) Єфімчук Ярослав став бронзовим призером у ваговій категорії 73 кг.

"Вітаємо спортсмена з блискучим виступом, бажаємо подальших перемог! Виносимо подяку тренеру-викладачу Рудічу Олегу Володимировичу за якісну підготовку вихованця у спортивних видах боротьби." - написали на сторінці у Facebook представники ДЮСШ.

За інформацією Федерації греко-римської боротьби України, усі учасники проходили тестування перед виїздом на змагання за 1 день. Переможці отримали ексклюзивні медалі від Дитячої ліги боротьби України та подарунки від спонсорів.

За матеріалами Федерації греко-римської боротьби України

Останнє редагування 14 травня 2021, 14:00

Відео

0
репостів
0
репостів