У Шепетівському медичному фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей

Автор 17 квітня 2024, 17:20

Днями у Шепетівському медичному фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей – це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до фахової освіти. Особливо корисний він для тих, хто ще не визначився з якою саме сферою діяльності пов’язати своє майбутнє, який обрати фах.

Вибір професії – справа нелегка, але дуже важлива, адже щасливе й успішне життя багато в чому залежить від роботи, яку виконує людина. Варто пам’ятати, що вибір професії – це не тільки вибір майбутньої роботи, але й вибір стилю життя. Наш заклад освіти піклується про майбутнє української молоді та проводить корисні заходи для вступників та їх батьків, аби ознайомити з особливостями вступної кампанії 2024 року.

З цією метою 12 квітня 2024 року Шепетівський медичний фаховий коледж гостинно відчинив двері для своїх майбутніх студентів. Викладачі та студенти підготували різноманітні локації, що представляли кожну спеціальність, за якою готують фахівців у закладі освіти. Під час зустрічі була чудова нагода поринути в атмосферу закладу освіти.

Спостерігаючи за активною роботою запропонованих локацій, усі присутні мали змогу зорієнтуватися у виборі освітньо-професійної програми, поринути в навчальну атмосферу закладу, взяти участь в майстер-класах, тренінгах. Учні та їхні батьки мали можливість всебічно познайомитись із закладом, переглянути відеоролик з історії коледжу, поспілкуватися з студентським активом про особливості навчання та дозвілля.

У актовій залі на учасників заходу чекала зустріч з адміністрацією коледжу, відповідальним секретарем приймальної комісії та викладачами. Перед майбутніми вступниками та їх батьками виступила директор коледжу Марія Сюсько, яка означила переваги навчання в Шепетівському медичному фаховому коледжі, адже тут працюють викладачі-лікарі, роботу рук яких не замінять найсучасніші комп’ютерні технології. Професія медика є завжди затребуваною, оскільки за медичною допомогою звертається кожен з нас.

Директор ознайомила присутніх з історією та здобутками закладу освіти, з спеціальностями (ОПП), за якими здійснюватиметься набір студентів у 2024 році, а саме:

  • 221 Стоматологія ОПП Профілактична стоматологія
  • 221 Стоматологія ОПП Стоматологія ортопедична
  • 223 Медсестринство ОПП Сестринська справа
  • 223 Медсестринство ОПП Лікувальна справа
  • 226 Фармація, промислова фармація ОПП Фармація

Марія Василівна запевнила, що коледж надає своїм студентам все можливе для професійного росту і особистісного розвитку. Фундаментом цього є те, що коледж має сучасну матеріально-технічну базу, досвідчений педагогічний колектив. Ознайомила присутніх із структурою коледжу, організацією освітнього процесу, добрими традиціями, що вже склалися в закладі, численними успіхами студентів.

Для отримання індивідуальних консультацій та практичної допомоги Марія Василівна порадила майбутнім вступникам та їхнім батькам звертатися до Приймальної комісії коледжу, на базі якої буде працювати консультаційний центр для надання допомоги вступникам щодо створення електронних кабінетів та розміщення в них необхідних документів. Звернула увагу, що з детальною інформацією про умови прийому можна ознайомитися на офіційному сайті коледжу в розділі «Вступнику».

З детальною інформацією щодо Вступу-2024, етапів вступної кампанії тощо, можна звернувшись за телефонами: (03840) 4-17-76, (096) 470 06 09

Останнє редагування 17 квітня 2024, 17:28
0
репостів
0
репостів