Розділ Суспільство

Більше року шепетівський поліцейський захищає країну в штурмовій бригаді «Лють»

Автор 15 квітня 2024, 13:10

Капітан поліції Василь Задорожний близько 10 років працював у кримінальній поліції. Та коли розпочалось повномасштабне вторгнення, одразу вирішив, що захищатиме країну на фронті. Тому без вагань подав свою кандидатуру до штурмової бригади «Лють».

Василь працював оперуповноваженим відділу кримінальної поліції Шепетівське районне управління поліції. За десять років служби на рахунку капітана поліції сотні розкритих справ та десятки врятованих життів. Він досконало знає оперативну службу, адже мав досвідчених наставників та постійно працював «на землі».

«Службу в карному розшуку згадую часто. Стільки цікавих комбінацій вдалось реалізувати! Найприємніше відчуття — коли допомагаєш людям. Ти розумієш, що на своєму місці і робиш корисну справу», — говорить поліцейський.

Коли почалась повномасштабна війна, Василь одразу вирішив, що захищатиме країну на фронті.

«Я з колегами - поліцейськими не міг залишатися осторонь, коли окупанти прийшли на нашу землю – говорить правоохоронець. – На початку повномасштабної війни багато поліцейських пліч-о-пліч з військовими та тероборонівцями стали на захист країни. Всі розуміли: будь-що потрібно зупинити ворога».

Вже більше року Василь Задорожний воює у складі Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють».

«Оперативний досвід, який я здобув у карному розшуку, допомагає мені успішно боротися з ворогом, – розповідає Василь. – На фронті аналітичний склад розуму та гарна фізична підготовка неабияк виручають. А ще — відчайдушність, сміливість, рішучість і, звичайно, азарт та мотивація. Без них ніяк. Чим більше в нас буде вмотивованих бійців – тим швидше ми переможемо!»

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів