Розділ Суспільство

Мати загиблого Героя України придбала FPV дрон для свого колеги, що воює на фронті

Автор 22 грудня 2023, 13:27

Вчитель початкових класів із Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 придбала дрон, щоб передати для свого колеги, підрозділ якого нині боронить Україну на фронті. Про це розповіла директорка закладу Лілія Бабак у себе на сторінці.

Щиро дякуємо вчителю початкових класів Любовь Українець за придбаний дрон для підрозділу нашого колеги Олександра Юріна, який знаходиться на передовій.

Любов Олександрівна - мати загиблого випускника школи, Героя України Володимира Українця. Буквально кілька місяців тому вона отримала з рук президента посмертну «Золоту Зірку» свого сина - старшого оперативного співробітника Управління СБУ в Запорізькій області підполковника Володимира Українця, який загинув у листопаді 2022 року під час виявлення позицій противника в районі населеного пункту Білогір’я на Запоріжжі.

Він ефективно корегував артилерію, придушуючи вогневі точки та завдаючи втрат у живій силі. Під час масованого авіаційного та артилерійського обстрілу, неодноразового прямого влучання в закриту українську позицію підполковник Володимир Українець зазнав поранень, несумісних із життям.

Втративши найдорожчу людину - сина, продовжує допомагати ЗСУ та вірити в Перемогу.

Принагдіно нагадуємо, що ви теж можете долучитись до виготовлення fpv дронів.

Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/4yn5e95xk2

Номер картки банки 5375 4112 1084 5520

0
репостів
0
репостів