Розділ Події

У Грицівській громаді в останню дорогу провели кулеметника Юрія Полонського

Автор 25 квітня 2024, 17:25

Грицівська громада у жалобі: 25 квітня 2024 року зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели захисника рідної землі, солдата, який на фронті був кулеметником Юрія Полонського.

Військовий народився 28 листопада 1990 року в с. Пишки, Старосинявського району, Хмельницької області, де й пройшло усе його дитинство. У 1997 році пішов до першого класу Пишецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, яку закінчив 2006 році. 

Навчався в Грицівському ВПУ №38, де і зустрів свою другу половинку, створив сім’ю, в якій зростало двоє діток…Рано втратив батьків.

Вибудовували плани на майбутнє, мріяли та…залишились незавершеними справи, нездійсненними мрії, - все перекреслила і в одну мить забрала клята війна…

Був призваний по мобілізації Шепетівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Хмельницької області, служив у  Донецькій області.

На фронті був кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини. 

Юрій Полонський загинув 21 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Первомайське, Очеретинської селищної громади, Покровського району, Донецької області.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, Юрій віддав найдорожче – своє життя…

Плакали всі, бо…болить… Крає душу неповторна втрата…

Поховали Юрія Полонського з усіма військовими почестями, живим коридором шани і вдячності, в скорботі на колінах проводжали грицівчани героя в останню його дорогу.

Розділяємо горе родини, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою пам’яттю. Спомин про мужнього захисника України Юрія Полонського назавжди залишиться у наших серцях.

Грицівська селищна рада

0
репостів
0
репостів