П'ятниця, 05 квітня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Жінку, яка пошкодила автомобіль військових Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час конфлікту 29 березня, визнали винною у скоєнні дрібного хуліганства. За рішенням суду, прийнятим 5 квітня, за скоєне жінка має заплатити 85 гривень штрафу. Про це Суспільне Хмельницький розповіли в Ізяславському районному суді.

Сьогодні до Шепетівської громади прибула чудова, яскрава обнова. До Парку культури та відпочинку було доставлено комплексний дитячий інклюзивний майданчик (16 одиниць на суму понад 700 000 грн). Про це повідомив міський голова Шепетівки.

Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо правоохоронця з Житомирської області, який привласнив півмільйона гривень. Вказані кошти були речовими доказами у кримінальному провадженні.

Днями Білогірський районний суд Хмельницької області розглянув матеріали справи про адміністративне правопорушення, які надійшли з Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України про притягнення до адміністративної відповідальності секретаря Ямпільської селищної ради Шепетівського району. Як зазначено на сайті селищної ради посаду секретаря обіймала тоді, як і зараз, Кішан Таміла Анатоліївна.

0
репостів
0
репостів