Розділ Події

У річницю вигнання нацистів з України шепетівчани вшанували загиблих

Автор 28 жовтня 2019, 14:31

Сьогодні з нагоди відзначення 75-ї річниці вигнання нацистів з України біля меморіального комплексу «Вічний вогонь» відбулось урочисте покладання квітів. Детальінше про це розповіли у прес-службі Шепетівської міської ради.

Участь у пам’ятному заході взяли секретар міської ради Микола Кикоть, перший заступник міського голови Володимир Вихівський, заступник міського голови Наталія Стасюк, керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук та голова міської ради організації ветеранів України Олег Герасименко. Також участь у церемонії покладання взяли голова райдержадміністрації Віталій Бузиль та голова районної ради Петро Дзяворук.

Долучились до покладання квітів депутати міської ради, представники військових частин міста, працівники виконавчого комітету Шепетівської міської ради, районної державної адміністрації, районної ради, освітяни, а також громадські активісти та шепетівчани.

Учасники мітингу вшанували пам’ять полеглих воїнів в боях за Шепетівщину хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу.

Ця пам’ятна дата відзначається з 2009 року з метою всенародного відзначення звільнення України від німецько-фашистських військ, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні. 28 жовтня 1944 року з території України був вигнаний останній нацистський солдат.

0
репостів
0
репостів