Розділ Суспільство

Виконком: тариф на тепло підняли втричі, нові розцінки на ритуальні послуги та медпослуги, ремонт вулиці Полубоярова

Автор 19 листопада 2021, 14:41

18 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання члени виконкому розглянули 26 питань порядку денного.

У зв’язку із підвищенням ціни на природний газ для виробництва теплової енергії з 1 листопада 2021 року, виконком затвердив структуру тарифу на теплову енергію й структуру тарифу на послугу з постачання теплової енергії та встановив скориговані тарифи для Шепетівського підприємства теплових мереж для категорії споживачів інші споживачі (крім населення) у розмірі – 7671,11 грн/Гкал (з ПДВ). Нагадаємо, що станом на жовтень цього року, тариф для даної категорії споживачів становив 2542,14 грн/Гкал (з ПДВ).

Також Шепетівському підприємству теплових мереж погодили температурні графіки системи централізованого опалення по котельнях.

Врахувавши звернення Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства Шепетівської міської ради, рішенням виконавчого комітету встановлено тарифи на ритуальні послуги, які надаються КП ШРЕП, які не переглядалися понад два роки.

Затвердили проектно-кошторисну документацію на ремонт дорожнього покриття вулиці Полубоярова від будинку №1 до будинку №13». За проектом передбачено облаштування твердого асфальтобетонного покриття дороги та тротуару від межі вулиці з площею Георгія Кірпи до ДНЗ №9 «Барвінок».

Також прийняли рішення про демонтаж старих конструкцій навколо пам’ятника Т.Г.Шевченка у селі Пліщин, за яким буде упорядковано територію навколо пам’ятника за кошти благодійних внесків, без залучення бюджетних коштів та затвердили проектно-кошторисну документацію для встановлення мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту за адресою проспект Миру 24.

Відповідно до звернення головного лікаря комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Шепетівської міської ради встановили тарифи на платні медичні послуги, що надаються центром.

Виконком вніс зміни до фінансового плану КНП «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка» Шепетівської міської ради Хмельницької області, затвердженого рішенням Шепетівської районної ради.

Розглянувши заяву суб’єкта господарювання та інформаційну довідку про стан матеріально-технічної бази об’єкта виконавчий комітет встановив за погодженням з власником фізичною особою – підприємцем режим роботи кав’ярні «Панорама», що розташована по вул. Героїв Небесної Сотні, 38‑Ж.

Окрім цього учасники засідання  затвердити план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік та розглянули питання про видалення зелених насаджень.

Учасники засідання схвалили проект рішення про бюджет Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік.

Інформацію про реалізацію державної програми субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у Шепетівській міській територіальній громаді та інші нововведення в соціальній сфері взяли до відома та підтримали проект рішення про повідомну реєстрацію колективного договору й змін та доповнень до чинних колективних договорів.

Прийняли ряд житлових питань, серед яких надання дозволу на переоформлення договору найму житлового приміщення та зарахування дитини позбавленої батьківського піклування, яка досягла 16 років на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Також затвердили склад громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради у зв’язку із кадровими змінами.

У ході засідання розглянули проекти рішень винесені на розгляд виконкому комісією з питань захисту прав дитини.

Пресслужба ШМР

Останнє редагування 19 листопада 2021, 14:55
0
репостів
0
репостів