Розділ Суспільство

За минулий тиждень на Шепетівщині усунули 450 м² аварійних вибоїн

Автор 18 березня 2024, 20:21

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області продовжує роботу над забезпеченням сталої логістики та безпеки дорожнього руху на автошляхах Хмельниччини. Минулого тижня, за сприятливих погодних умов, продовжувалась робота з ліквідації дефектів покриття. Бригади підрядників працювали на Шепетівщині.

В цілому робота зосереджена на ділянках автомобільної дороги державного значення Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів. Даний автошлях, через повномасштабне вторгнення не зазнав повноцінного відновлення, при цьому, міжремонтний термін експлуатації переважної більшості відрізків давно минув. Руйнування зношеного покриття тут через несприятливі погодні умови зимового періоду та рух великовагового транспорту відбувається доволі швидко.

Водночас, дана дорога, дозволяє збільшити пасажиропотік на випадок евакуації з північних областей України, є важливим альтернативним транспортним коридором для доставки гуманітарних та військових вантажів з країн Європи, з'єднує автомобільні дороги міжнародного значення М-06 Київ - Чоп та державного значення Н-03 Житомир - Чернівці. Інтенсивність руху на окремих ділянках більше 5000 тис. автомобілів на добу.

Тому, шляховики, працюючи навіть в умовах відсутнього фінансування, продовжують забезпечувати базові показники безпеки дорожнього руху. За минулий тиждень усунуто близько 450 м.кв. аварійних вибоїн.

Роботи тривають і далі; проводимо їх без зупинки дорожнього руху. Натомість, закликаємо всіх учасників руху зважати на дорожні знаки, завчасно знижувати швидкість, бути уважними та обережними, аби не наражати на небезпеку себе та дорожніх робітників.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів