Розділ Суспільство

Троє священників Шепетівського округу ПЦУ вчергове завітали до захисників на передовій

Автор 10 лютого 2024, 18:57

5 лютого, з благословення архієпископа Хмельницького і Шепетівського Павла, відбулася чергова поїздка священників Шепетівського округу ПЦУ Василя Гетьмана, Василя Сеника і Сергія Скоробогатого на схід України на схід до наших захисників, аби підтримати українських бійців на передовій.

Дані поїздки, не тільки для того, щоб завести воїнам смаколики, а ще, щоб підняти моральний дух, зігріти душу та серце захисникам Батьківщини. Вони з великою радістю зустрічають і знають, що про них не забувають. А так і службу легше нести. Наше сьогодення тримається на незламних людях України- тих, хто воює на фронті і тих, хто зі всіх сил підтримує їх в тилу. Попри те, що і самим важко, але люди продовжують допомагати. Дякуємо всім всім хто і цього разу долучився, хто надає дієву підтримку.

Особлива вдячність висловили незамінному благодійнику Віктору Бащуку за наданий транспорт і пальне, а також водію Кучеру Олександру.

Також священими подякували парафіянам Свято-Михайлівського Собору , Свято-Володимирівського храму та Свято-Миколаївського храму м Шепетівки, жителям сіл Пліщин та Плесна, прихожанам Свято- Дмитрівського та Свято- Троїцького храмів с.Судилків, Свято- Дмитрівського храму с. Вовківці.

Смачною випічкою забезпечили воїнів працівники ФОП Альмяшова, хлібопекарі села Заморочення.

Добряче попрацювали над спорядженням необхідного для захисників у шепетівських Гімназії № 3 і ЗДО № 8 “Калинонька”.

Серед доброчинців – й різні жителі сіл Пліщин, Плесна, Яблунівка, Рилівка, Сенігів, Дубіївка, Заморочення, Городнявка, Михайлючка, Червоний Цвіт, Серединці.

Дякуємо всім, хто підтримав грошима та участю у пакуванні нашого вантажу.

Дякуємо КОЖНОМУ за внесок в Перемогу України!

Єднаймося надалі , допомагаймо нашим воїнам і Україна обовʼязково переможе !

Нехай Бог обороняє наших сміливих захисників!

Слава Україні!

Героям Слава! 

0
репостів
0
репостів