Розділ Суспільство

Сесія міськради: допомога дітям загиблих воїнів, придбання теплиць та нагрудних камер-реєстраторів Шепетівському ТЦК

Автор 08 грудня 2023, 16:16

8 грудня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання сесії Шепетівської міської ради, у ході якого розглянули 8 питань порядку денного. Про це повідомили на сторінці органу самоврядування.

На початку засідання Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками міський голова відзначив військовослужбовців з нагоди Дня Збройних сил України та вручив подарунки й грамоту особовому складу 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України, які вибори третє місце у військово-патріотичних змаганнях «Нескорені», що відбулись у громаді.

Відповідно до змін, внесених до Програми підтримки військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань України у захисті України від широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України та членів сімей загиблих, до Новорічних та Різдвяних свят, неповнолітнім дітям загиблих Захисників і Захисниць України надано одноразову грошову допомогу у розмірі 2 500 грн на кожну дитину.

Збільшено фінансування за Програмою забезпечення заходів мобілізаційної підготовки міста Шепетівки, сіл Пліщин, Плесна, Жилинці на 2021 – 2025 роки для придбання нагрудних камер-реєстраторів Шепетівському ТЦК.

Додаток до Програми Розвитку комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство» доповнено пунктами, які передбачають придбання теплиць для розвитку зеленого господарства у громаді та шасі для переобладнання під сміттєвоз.

Заходи до Програми збереження житлового фонду Шепетівської МТГ на 2023-2025 роки доповнено пунктом, за яким буде проведено поточний ремонт системи каналізації житлового будинку № 34 по Старокостянтинівському шосе (ОСББ «Світанок) за співфінансуванням.

Малозабезпеченим мешканцям громади надано одноразову грошову допомогу.

Для фінансування прийнятих рішень та видатків за програмами, внесено зміни до бюджету Шепетівської міської територіальної громади на 2023 рік. Крім того, кошти спрямовуються на виконання Програми заходів національного спротиву, виплату одноразової грошової допомоги ліквідаторам та постраждалим від Чорнобильської аварії, преміювання працівників Шепетівського РЕП за 4 квартал, на зміцнення матеріально технічної бази 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України, капітальний ремонт системи пожежної сигналізації й оповіщення про пожежу в навчальних закладах, придбання двох зенітно-пошукових прожекторів для військової частини тощо.

0
репостів
0
репостів