Розділ Суспільство

Орден загиблого Бершеди Олександра вручили його батьку

Автор 16 січня 2023, 12:11

Указом Президента України № 390 від 3 червня 2022 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Олександра Бершеду посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Державну нагороду сина днями отримав батько Героя — Геннадій Васильович.

Орден родинні передав перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Маршук та заступник начальника Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Віталій Гарбарець.

Олександр народився 2 вересня 1999 роу, мешкав у селі Хутір. Родина багатодітна: 2 брата та 4 сестри. Кілька років тому від хвороби померла їх мама, тепер війна забрала одного з братів, найстарший також на передовій.

Старший солдат, старший навідник 1-го самохідного взводу 1-ї самохідної батареї 1-го механізованого батальйону Бершеда Олександр Геннадійович загинув під час виконання бойового завдання 31 березня 2022 року та похований у с.Хутір, Шепетівського району.

Він віддав своє життя за захист не лише України, а й кожного з нас, наш край, нашу свободу і незалежність.Вічна пам’ять Захиснику!

0
репостів
0
репостів