Розділ Суспільство

Шепетівські посадовці передали нашим бійцям автомобілі та інші необхідні речі

Голова Шепетівської районної ради Олег Кулінський разом з начальником Шепетівської районної військової адміністрації Олексієм Глушаковим відвідали військових зведеного батальйону територіальної оборони, до якого входить Шепетівська рота територіальної оборони, які сьогодні боронять українську землю на Сході країни. Також про своє відрядження розповів міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

Захисникам були передані необхідні речі, а саме — генератори, мотопомпи, інвертори, електронасоси, засоби зв’язку, пральні машини, офісний папір, шанцевий інструмент та продукти харчування. Пральні машини для військових надав директор ТОВ НВА «Перлина Поділля» Сергій Іващук.

За підтримки начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія для військових передали пікап. Другий автомобіль був наданий Полонською територіальною громадою (голова громади Франц Скримський).

Олексій Глушаков у себе на сторінці подякував за допомогу:

Потреба транспортних засобів - наразі одна із ключових. Сподіваюся, що це ще один маленький вклад в обороноздатність країни та ще один крок до нашої перемоги над російськими загарбниками.

Окрема подяка депутату Шепетівської районної ради VIII скликання Івану Федорчуку за надану допомогу. Щиро вдячний усім, хто долучився до збору допомоги військовим, які сьогодні боронять українську землю та знищують російських окупантів. Дякую нашим воїнам за сумлінне виконання своїх обов’язків, патріотизм і професіоналізм.

Повернувся з відрядження також і міський голова Шепетівки Віталій Бузиль. У себе на сторінці він повідомив, що Донецька область тримається і стоїть за Україну:

Надихають навіть переклички на блокпостах від наймолодшої в історії бригади (відео нижче). Але шкода, що цих літніх канікул, в українських дітей такі зовсім недитячі ігри та заняття.

Прибули до наших хлопців, нас зустрів командир ТРО, підполковник Олег Гринько. Привезли позашляховик, дякуємо Юрію Поліщуку, який вкотре, підтримує наші ЗСУ автівками. Окрема подяка голові Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій за сприяння та допомогу у придбанні авто, генераторів, мотопомп, аптечок. Це ті речі, яких так потребують наші хлопці.

Також доставили особисті передачі захисникам, пообідали з ними, поділилися оптимізмом і підтримкою! Назад у Шепетівку привезли гарячі вітання. Настрій "там" - відстоювати Україну всіма силами до Перемоги! Тож маємо підтримувати й допомагати!

Останнє редагування 17 серпня 2022, 20:32

Відео

0
репостів
0
репостів