Розділ Спорт

На Шепетівщині стартували літні сільські ігри

Автор 25 квітня 2018, 15:51

Цими вихідними у Грицеві та Судилкові розпочалися змагання першого етапу літніх сільських ігор Шепетівського району та ОТГ серед сільських школярів та учнів ДЮСШ «Колос». У перший день змагань, 21 квітня, у Грицівській школі сильнішого визначали волейбольні команди дівчат та хлопців.

В напруженій боротьбі перемогу вибороли юні волейболісти з Кустівців Полонського району, другими стали учениці Травлинської школи Судилківської ОТГ, треті – учні з Грицева. У юнаків перемогу здобули волейболісти з Чотирбоків Ленковецької ОТГ, другі - грицівчани, а треті - волейболісти з села Коськів Ленковецької ОТГ.

Кращих гравців турніру Валерію Коник та Назара Ковальчука, футболками національної збірної України з футболу, особисто нагородив народний депутат України Роман Мацола.

У другий день в Судилківській школі, відбулися змаганнями з гандболу та кульової стрільби. В змаганнях з гандболу серед дівчат та командних змаганнях з кульової стрільби перемогу здобули команди Судилківської школи, другими стали учні Городищенської школи, а третіми - збірна команда Судилківської ОТГ.

В особистій першості з кульової стрільби серед дівчат перемогла Віра Дорожна, друга Катерина Більчинська, третє місце посіла Аліна Колесник.

В хлопців перемогу здобув Богдан Бондарчук, друге місце виборов Дмитро Павловський, а третім став Андрій Сидоришин. Вітаємо наших переможців!

ГО "Інститут солідарності громад Романа Мацоли"

0
репостів
0
репостів