Розділ Спорт

У Шепетівській виправній колонії зіграли футбольний матч між співробітниками та засудженими

Автор 17 квітня 2024, 15:28

З нагоди Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку в державній установі «Шепетівська виправна колонія (№ 98)» проведено футбольний матч між командами співробітників та засудженими дільниці соціальної реабілітації. В матчі прийняли участь усі бажаючі.

Рятівною силою на нашому світі є спорт – над ним як і раніше розвівається прапор оптимізму, тут дотримують правила і поважають противника незалежно від того, на чиїй стороні перемога.

Учасники показали власний рівень фізичної підготовки, сплановану стратегію гри, вміння комунікувати в команді.

Наприкінці заходу адміністрація установи привітала переможців та побажала наснаги у подальших спортивних досягненнях. Учасники змагань отримали багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та можливість вдосконалювати свої вміння та навички.

6 квітня в Україні і світі відзначають Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку (International Day of Sport for Development and Peace). Це нове свято, яке було започатковано у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом.

Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність є запорукою загального процвітання та нашого благополуччя. Спорт є потужним інструментом зміцнення соціальних зв’язків і мереж. Він об’єднує навколо позитивних цінностей, а також є універсальною мовою для сприяння терпимості та взаєморозуміння.

Спорт – невід’ємна частина національної культури та здоров’я України.

Шепетівська Виправна Колонія

0
репостів
0
репостів