Відбулось ЗНО з української мови і літератури

Автор 10 травня 2016, 13:30
5 травня стартувала основна сесія ЗНО. На базі трьох пунктів тестування проведено ЗНО з української мови і літератури, у якому взяли участь абітурієнти Шепетівщини. Із зареєстрованих 643 учасників на тестування з’явились 626, явка склала 97 %. Явка учасників у Хмельницькій області – 96,5 %.
Випускники загальноосвітніх навчальних закладів стовідсотково з’явились на іспит. Проведення ЗНО обслуговували 110 залучених працівників, правильність процедури відстежували 30 громадських спостерігачів та 3 уповноважені особи Українського центру оцінювання якості освіти.

Під час проведення тестування не зафіксовано жодного порушення при організації ЗНО в пунктах тестування м. Шепетівки, а тому жодної апеляційної не надійшло. Робота пунктів тестування була злагодженою завдяки чіткому керівництву відповідальних за пункт тестування Н.В. Качоровської, Г.Р. Піонтковської, Д.С. Клімович.

Абітурієнти були зібраними, врівноваженими, дисциплінованими, налаштованими на виконання поставлених завдань. Жодного порушення процедури проходження ЗНО не зафіксовано, до медичного персоналу було одне звернення.

11 травня відбудеться тестування з математики на базі Шепетівської спеціалізованої ЗОШ №2 та Шепетівського навчально-виховного комплексу №1. Нагадуємо, що у день проходження ЗНО кожен учасник на вході до пункту тестування повинен пред’явити такі документи:
  1. документ, що засвідчує особу (паспорт або свідоцтво про народження);
  2. Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання;
  3. запрошення-перепустку для участі у ЗНО, де вказано пункт тестування та адресу, за якою він розташований.
Наголошуємо, що для заповнення бланків відповідей на зовнішньому незалежному оцінюванні має використовуватись кулькова або капілярна ручка чорного кольору. Копії документа, що засвідчує особу, та Сертифіката не дають права на допуск абітурієнтів до пункту тестування.
0
репостів
0
репостів