На війні загинув випускник Шепетівського медичного училища Олійник Максим

Автор 16 листопада 2023, 17:03

Захищаючи Батьківщину від ворога, віддав своє життя за Україну мешканець села Пилява Хмельнгицького району Максим Віталійович Олійник. Про це повідомила Старосинявська селищна рада.

Максим Олійник народився 3 січня1998 року в с.Пилява, Старосинявського району, Хмельницької області.

У 2004 році пішов до першого класу місцевої школи, у 2013 році закінчив Пилявську загальноосвітню школу І-ІІІ ст. «Школу сприяння здоров’я та козацького гарту». Після закінчення школи навчався у Шепетівському медичному училищі, де здобув професію стоматолога. Після закінчення у 2017 році працював у м.Хмельницькому на заводі «Карат».

У 2018 році служив строкову військову службу в ЗСУ.

Повернувшись із армії, продовжив працювати на заводі «Карат». У 2022 році одружився.

Із 2 березня 2023 року призваний на військову службу по мобілізації 10-им відділом Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

На фронті був головним сержантом, командиром міномета мінометного відділення мінометного взводу мінометної батареї військової частини.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув головний сержант Максим ОЛІЙНИК 10 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Тягинка, Бериславського району, Херсонської області.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття матері - Олійник Світлані Сергіївні, батькові Олійнику Віталію Івановичу, дружині Ірині та усій родині Героя, рідним і близьким.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять захиснику України! Герої вічно живуть у наших серцях!

0
репостів
0
репостів