Розділ Бізнес

Позика на карту Приватбанку – швидке вирішення фінансових проблем

Автор 28 квітня 2019, 21:35

Життєві несподіванки не здаються нездоланними, якщо у скрутну мить скористатися позикою. Така фінансова підтримка допоможе вирішити побутові проблеми, пов’язані зі здоров’ям, ремонтом, переїздом та оплатою за навчання.

Вже кілька років поспіль отримати позики жителі Хмельниччини можуть і в онлайн режимі. Це економія часу та відсутність бюрократичної тяганини з довідками. Особливо у нагоді позика стає, коли виникли непередбачувані обставини, які треба негайно вирішити. У численних компаній, що спеціалізуються на мікрокредитуванні, умови різняться. Але є і ключові спільні особливості.

  • Оформлення позики триває не більше 15 хвилин.
  • Зазвичай можна позичити суму від 3 до 100 тисяч гривень.
  • Позика часто розрахована на 30 днів.
  • Нарахування відсотків – від 0 до 2%

МФО не висувають суворих критеріїв до позичальників. Головне, аби вони були повнолітніми громадянами України, мали ідентифікаційний номер та незіпсовану кредитну історію. Деколи діє вікове обмеження – до 75 років. МФО, на відміну від банків, не вимагають застави, довідки про доходи та наявності поручителів. Для отримання позики достатньо лише заповнити анкету.

Найчастіше українці так чи інак знайомі з послугами Приватбанку. Отож часто під рукою мають картку від цієї установи. Тому, скориставшись позикою, від інших кредитних компаній, зручно отримувати позику на картку Приватбанку.

Після узгодження всіх питань з МФО гроші на картку Приватбанку перераховуються за 15 хвилин. Головне, аби картка належала саме позичальнику та не була прострочена. Важливим при оформленні позики онлайн також є і наявність швидкісного інтернету.

Наразі жителі Хмельниччини можуть скористатися послугами кількох десятків МФО. Аби зробити правильний вибір, варто звернути увагу на такі умови:

  • Мінімальний та максимальний розмір позики. Часто при першому зверненні МФО надають не більше 15 тисяч гривень.
  • Строк повернення.
  • Нарахування відсотків. Деякі МФО для привернення клієнтів надають позики без них. Інші влаштовують акції зі зменшення відсотків для регулярних користувачів послугами.
  • Безвідсоткове погашення позики діє лише за умови вчасної сплати. У випадку пролонгації починають нараховуватися відсотки. Розмір безвідсоткової позики зазвичай не перевищує 20 тисяч гривень. А у разі першого звернення – йдеться про суму не більше як 3-5 тисяч гривень.
  • МФО висуває більше вимог для отримання безвідсоткової позики: постійне місце реєстрації, наявність електронної пошти, контакти третіх осіб.
Останнє редагування 23 лютого 2021, 13:37
0
репостів
0
репостів