П'ятниця, 08 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка
На Полонському ліцеї встановили меморіальні дошки полеглим захисникам
Розділ Події

У Полонному закарбували пам'ять на гранітному камені про трьох полеглих воїнів: Олександра Кравчука, Андрія Заїки та Сергія Калініченка. Меморіальні дошки встановили на фасаді Полонського ліцею №3 імені Максима Свінціцького, де навчалися захисники.

Цьогоріч на Хмельницькій АЕС вперше завантажать не російське паливо
Розділ Бізнес

На Хмельницьку АЕС завезли перші партії ядерного палива Westinghouse. Про це повідомили сьогодні у пресслужбі Енергоатому.

У Шепетівці вшанували велич духу Великого Кобзаря
Розділ Події

З нагоди відзначення 210-ї річниці від дня народження видатного українського поета, прозаїка, мислителя, живописця, громадського діяча та національного героя й символа України Тараса Григоровича Шевченка відбулось покладання квітів до погруддя Великого Кобзаря за участі міського голови Віталія Бузиля та керуючого справами виконавчого комітету Наталії Білас, депутатів міської ради, освітян та громадськості.

Вінницький міський суд виніс вирок чотирьом зловмисникам, які відбували покарання у Вінницькій колонії, телефонували звідти на мобільні різним людям та ошукувати їх під виглядом представників ПриватБанку. Розповідаємо деталі справи.

0
репостів
0
репостів