Розділ Суспільство

Наторгував квашеними яблуками біля шепетівського базару на штраф

Автор 16 березня 2024, 12:18

13 березня у Шепетівському міськрайонному суді Хмельницької області розглянули справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за ч. 1ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Суд встановив. що 2 березня 2024 року близько 11:05 на тротуарі навпроти будинку № 25 по вул. Героїв Небесної Сотні в м. Шепетівка Хмельницької області здійснював торгівлю з рук продуктами харчування, а саме: квашеними яблуками вагою 100 кг, чим вчинив правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 160 КУпАП».

Обвинувачений у судове засіданні не з’явився, подав заяву, у якій просив розгляд справи провести у його відсутність, вину у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 160 КУпАП, визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов постановив визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушеннята накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян, що становить 17 гривень без конфіскації предметів торгівлі — квашених яблук вагою 100 кг. Стягнути в дохід держави судовий збір в розмірі 605 гривень 60 копійок.

Постанову суду звернути до виконання протягом трьох місяців з дня набрання нею законної сили.

Постанова може бути оскаржена особою, щодо якої її винесено, до Хмельницького апеляційного суду через Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області протягом десяти днів з дня винесення постанови.

0
репостів
0
репостів