Розділ Суспільство

На Шепетівщині привітали та відзначили прийомних матерів

Автор О.Козачук 13 травня 2019, 13:50

Стало доброю традицією щороку в травні відзначати свято добра і любові – День Матері. Ось і цього року, напередодні свята, 11 травня голова Шепетівської районної державної адміністрації Віталій Бузиль, заступник голови Шепетівської районної ради Артур Мовсісян, начальник служби у справах дітей Юлія Богуш та головний спеціаліст сектору з питань опіки, піклування та усиновлення Наталія Чорнописька привітали прийомних матерів.

«В України мама з глибини століть вважається берегинею домашнього вогнища та людиною, яка є рідною для всіх нас. Адже саме світлий образ матері, її лагідність і ласка є тими найдорожчими цінностями, що символізують родинний затишок і тепло. Жінки-трудівниці, що взяли на себе непросту й відповідальну місію – виховати й підготувати прийомних дітей до самостійного життя заслуговують особливої пошани та подяки»

За духовний і національний розвиток української родини, турботу про збереження сімейних традицій і цінностей, гідне виховання дітей, зразковий приклад для наслідування іншим родинам та з нагоди Дня матері, прийомним матерям були оголошені подяки, вручені квіти, солодощі та цінні подарунки.

Нині в Шепетівському районні функціонує 2 прийомні сім’ї, в яких виховуються двоє дівчаток та один хлопчик.

Вітаючи жінок зі святом, начальник служби у справах дітей - Юлія Богуш зазначила, що громаді сьогодні дуже потрібна їхня праця. Завдяки прийомним батькам діти відчувають затишок сімейного вогнища, материнську і батьківську ласку та любов, а це є першоосновою розвитку особистості майбутнього громадянина нашої держави.

Завідувач сектору з питань опіки, піклування та усиновлення О.Козачук

0
репостів
0
репостів