Розділ Суспільство

Президент звільнив голову Шепетівської райдержадміністрації

Автор 17 січня 2019, 15:07

Відповідне розпорядження під номером №4/2019-рп опубліковане на сайті президента України. В розпорядженні йдеться про те, що заяву про звільнення написав сам голова.

Роман Підопригора очолював Шепетівську райдержадміністрацію з квітня 2017 року.

У 2015 році йшов під прапорами «Громадського руху «Народний контроль» на вибори до Шепетівської міської ради (його політ сила посіла 10 місце з 13-ти та не увійшла до міськради). Крім цього, Роман Борисович був ще й кандидатом на посаду міського голови Шепетівки. Набравши 1,96% голосів, він посів останнє 10 місце.

За даними видання “Лівий берег”, імовірним куратором політичного проекту виступав заступник голови АП Віталій Ковальчук. Саме він представив активу Хмельницької області нового очільника ОДА Олександра Корнійчука, який у свою чергу лобіював призначення Романа Борисовича, адже його кум Окунєвич Олександр Володимирович, в реєстрах вказаний як засновник Хмельницького осередку партії. У квітні 2018 року, до речі, його взяли на хабарі.

До цього обидвоє будучи міськими депутатами двічі намагалися скинути з посади тодішнього виконуючого обовязки, а нині обраного міського голову Шепетівки.

Останнє редагування 17 січня 2019, 15:27
0
репостів
0
репостів