Розділ Події

Кума голови шепетівської райдержадміністрації взяли на хабарі?

Автор 05 квітня 2018, 01:47
Кума голови шепетівської райдержадміністрації взяли на хабарі? Фото Прес-центру СБ України

У вівторок, 3 квітня 2018 року, Київською місцевою прокуратурою № 7 у співпраці з працівниками ГУ КЗЕ СБУ затримано на хабарництві керівників Управління Державної служби праці України у Хмельницькій області. Правоохоронці встановили, що посадовці систематично вимагали гроші від представників приватних навчальних центрів, які здійснюють підготовку з питань охорони праці, за невтручання у ліцензійну діяльність.

Загальний обсяг отриманої в такий спосіб неправомірної вигоди оцінюється у понад чотири мільйона гривень на рік.

Співробітники СБ України затримали зловмисників у центрі Хмельницького під час одержання чергового хабара у розмірі десять тисяч гривень.

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Вона передбачає ув'язнення на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

Голова хмельницького осередку ВО «Автомайдан» Артур Сторожук припускає, що це заступник начальника управління Олександр Окунєвич. Відповідний пост він розмістив на сторінці об’єднання у Фейсбук.

Принесла сорока на хвості, що прямо зараз під аркою по Кам"янецькій відбувається вистава під назвою "СБУ пакує заступника голови Держпраці пана Окунєвича Олександра Володимировича".

Шепетівчанам пан Олександр відомий як депутат минулого скликання Шепетівської міської ради від партії УДАР, також як засновник Хмельницького осередку партії «Громадський рух «Народний контроль», за списками якого він програв вибори на посаду місцевого депутата нинішнього скликання. Весь цей час пліч-о-пліч з ним був нинішній голова Шепетівської райдержадміністрації Підопригора Роман Борисович, який окрім того приходиться пану Олександру кумом.

Цей дует запам'ятався шепетівчанам після невдалої спроби скинути тодішнього в.о. міського голови Шепетівки і подальшим майже годинним привселюдним приниженням на вулицях міста, події того дня ви можете пригадати за цим посиланням.

Останнє редагування 05 квітня 2018, 02:46
0
репостів
0
репостів