Розділ Суспільство

Виконком: тарифи на водопостачання, приватизація, ремонт аварійного водогону

Автор 21 грудня 2023, 14:57

21 грудня міський голова Віталій Бузиль провів останнє у 2023 році засідання виконавчого комітету. У ході засідання було розглянуто 30 питань порядку денного. Про це повідомили на сторінці Шепетівської міської ради.

Учасники засідання взяли до відома інформацію про здійснення соціальної роботи у громаді з внутрішньо переміщеними особами та сім’ями, які знаходяться в складних життєвих обставинах у 2023 році.

Внесено зміни до фінансових планів КНП “Шепетівська багатопрофільна лікарня” та Шепетівського міського центру медико-санітарної допомоги.

Рішенням виконкому встановлено поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для ВСП «Київська дирекція» філії «БМЕС» АТ «Укрзалізниця» по станції Шепетівка.

Визначено перелік об’єктів та видів оплачуваних суспільно-корисних робіт та безоплатних суспільно-корисних робіт, на яких засуджені виконуватимуть такі роботи на території громади на 2024 рік.

Розглянувши звернення Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, затверджено нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, на централізоване водовідведення у зв’язку із суттєвим підвищенням вартості електроенергії для комунального підприємства.

Після обговорення затвердили проектно-кошторисну документацію на Поточний ремонт аварійної ділянки водопроводу по вул.Пісочна від будівлі ВНС-2 по вул.Пісочна, 127 та капітальний ремонт аварійної ділянки водопроводу по вул.Героїв Небесної Сотні від будинку №54 до № 84.

У ході засідання розглянули питання про видалення зелених насаджень, затвердили рішення громадської комісії з житлових питань та комісії з питань захисту прав дитини.

Відповідно до вимог законодавства, виконавчий комітет підтримав проекти рішень про завершення приватизації нежитлового приміщення за адресою вул.Героїв Небесної Сотні, 33А/1 та будівлі котельні за адресою вул.Старокостянтинівське шосе, 28 у місті Шепетівка, по яких процедуру приватизації вже завершено.

Останнє редагування 21 грудня 2023, 15:03
0
репостів
0
репостів