Розділ Суспільство

Багатодітна сім’я з Климентовичів отримала подарунки від поліцейських

Автор 30 грудня 2022, 13:30

На Шепетівщині поліцейські продовжують здійснювати новорічні мрії дітей. У рамках акції «Мріяти про майбутнє разом» правоохоронці завітали до багатодітної сім’ї в селі Климентовичі на Шепетівщині, де батько сам виховує трьох діток. У ролі помічників Святого Миколая виступили працівники ювенальної превенції на чолі з начальником управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області Геннадієм Сибігою.

Листи Софії, Даринки і Сашка до Святого Миколая особливо зворушили поліцейських. Адже поряд з іграшками та солодощами діти просили теплу ковдру, планшет і письмовий стіл для навчання.

Батько намагається забезпечувати діток усім необхідним, проте на щось більше далеко не завжди вистачає коштів. Тож ціла автівка з подарунками та ще й у супроводі поліцейських стала для братика з сестричками справжнім новорічним дивом.

Сьогодні поліцейські виконають бажання ще декількох маленьких мрійників. Загалом правоохоронці отримали 24 листи від діток з усієї Хмельниччини.

Варто зазначити, що ця передноворічна акція подарувала незабутні емоції не тільки діткам, а й самим поліцейським. Адже дарувати подарунки не менш приємно, ніж їх отримувати.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів