Розділ Спорт

Відбулися змагання з міні-футболу серед вуличних команд юнаків

Автор sportinshepet.at.ua 31 жовтня 2013, 18:23
На осінніх канікулах на спортивній площадці біля НВК №3 знову можна було чути радісні голоси юнаків. Чудова, не по осінньому тепла погода тільки сприяла проведенню змагань. Вже багато років поспіль спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у цей період проводяться змагання з міні-футболу серед вуличних команд юнаків.
Цього разу змагання було проведено серед юнаків 1999-2001 р.н. Турнір, який проходив за коловою системою зібрав п’ять команд: «Україна», «Сокіл», «Проспект United», «Winner» та «Торнадо». Гравці команд представники різних куточків нашого міста. Загалом змагання пройшли з жартами, в дружній та теплій атмосфері. Всі команди намагалися якнайкраще продемонструвати свої здібності та здобути перемогу у турнірі. В підсумку беззаперечним переможцем стала команда «Україна» у складі: Євич Ігор, Бойко Олександр, Чарінцев Артем, Атамась Віталій, Музиченко Іван, Гомоляко Валерій, Адамець Іван. Команда не втратила жодного очка і продемонструвавши гарну командну та індивідуальну гру, заслужено посіла перше місце. Другою в напруженій боротьбі стала команда «Сокіл» (капітан Зінчук Ярослав), яка в останній зустрічі перемогла свого основного конкурента за друге місце команду «Проспект United» з рахунком 2-1. Отже, третє місце посіла команда «Проспект United» (капітан Гаєвський Євген).

Також в турнірі було визначено кращого бомбардира. Претендентів було багато, але кращим став Євич Ігор з сімома голами.

Усі призери змагань були нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та взагалі всі учасники отримали солодкі подарунки від любителя футболу Манжалія Ігоря Васильовича. За що йому щира подяка від дітей та організаторів. Медичне супроводження турніру було покладено на медсестру Шепетівської ДЮСШ.
0
репостів
0
репостів