Розділ Спорт

У Шепетівці відбудеться перший в історії міста онлайн-забіг

Автор 29 травня 2020, 16:57

У Шепетівці 14 червня хочуть провести перший в історії міста онлайн-забіг під назвою "Shepetivka Run 2020". Про це повідомило Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Учасники мають обрати дистанцію, пробігти в зручний час улюбленим маршрутом вулицями міста і таким чином привітати рідне місто з Днем народження!!!

Механізм участі:

  • ознайомитися з Положенням про проведення заходу (додається);
  • реєструєшся відправивши листа на поштуShepetivka_Run@ukr.net де вказуєш прізвище та ім’я, дату народження, дистанцію та контактний номер телефону;
  • обираєш дистанцію 3 км або 5 км;
  • виходиш 14 червня на пробіжку й долаєш свою дистанцію вулицями міста Шепетівка;
  • фіксуєш результати забігу й надсилаєш їх на пошту Shepetivka_Run@ukr.net (посилання або скріншот треку подолання дистанції), вказавши у листі присвоєний стартовий номер при реєстрації.
  • до змагання допускаються учасники віком від 15 років.

Три найшвидших результати на дистаціях 3 та 5 км у категоріях  чоловіки та жінки нагороджуються грамотами та медалями. Можливі додаткові призи за рахунок спонсорів.

Реклама: Завдяки багаторічному досвіду в сфері виробництва високоякісних і надійних міжкімнатних дверей, створення унікальних меблів згідно з ескізами клієнта (в тому числі конструкцій і колірних рішень, які відрізняються від традиційних переваг), застосування сучасного обладнання, професіоналізму і відповідальності майстрів, компанія DMDoors має можливість поповнювати ринок високоякісним та ексклюзивним товаром на будь-який смак.  Звернувшись в компанію DMDoors, клієнт отримує можливість скористатися повним спектром послуг, починаючи з виїзду експерта на зазначений об'єкт для проведення вимірів на місці і детальних консультацій, і закінчуючи здачею об'єкта «під ключ». Іншими словами, співпраця з компанією DMDoors - завжди вдалий вибір.

Положення про проведення «Shepetivka Run 2020»

  1. Дата проведення: 14 червня 2020 року.
  2. Мета Змагання: «Shepetivka Run 2020» (далі –  Змагання) проводиться з метою популяризації та пропаганди бігових масових заходів в місті Шепетівка, та з нагоди святкування Дня міста, а також:
  • популяризації та пропаганди здорового способу життя;
  • розвитку масового спорту в умовах обмеження проведення масових заходів на вулиці;
  • мотивування шепетівської аудиторії, допомоги в досягненні нею особистих і спортивних цілей, стимулювання росту спортивних досягнень у широких масах населення міста Шепетівка.
  1. Організатори:

Організатором Змагання виступає управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради. Організатор формує оргкомітет з числа своїх штатних співробітників, а також із залученням вузькопрофільних фахівців з різних видів спорту.

До складу Оргкомітету входять:

  • Головний суддя змагань Гудима В., тренер-викладач Шепетівської ДЮСШ
  • Секретар змагання Романюк Т., головний спеціаліст відділу з питань фізичної культури та спорту
  1. Програма заходу:

Реєстрація до 12 червня 2020 року

День забігу 14 червня 2020 року

  1. Умови допуску до Змагання:

До Змагання допускаються учасники віком 15 років та старші.

Допуск учасників до Змагання здійснюється за наявності попередньої реєстрації.

Усі зареєстровані учасники самостійно несуть відповідальність за власне життя та здоров’я під час проведення забігу.

  1. Маршрути і траса:

Учасник обирає самостійно на свій розсуд, але при умові, що він буде проходити вулицями міста Шепетівка.

Маршрут (фінальний трек пробігу) на 3 км має включати дистанцію розміром в 3 км. Маршрут (фінальний трек пробігу) на 5 км має включати дистанцію розміром 5 км. Пробіги меншого розміру не зараховуються.

  1. Реєстрація на Змагання:

Учасники допускаються до Змагання за умови належної і своєчасної реєстрації. Реєстрація проводиться, відправивши листа на пошту Shepetivka_Run@ukr.net де вказуєш прізвище та ім’я, дистанцію та контактний номер телефону.

Учасник вважається зареєстрованим, якщо він отримав відповідь на електронну пошту про свою реєстрацію, де буде вказано його стартовий номер

Електронна реєстрація учасників на Shepetivka Run 2020 відкрита з 01.06.2020 року по 11.06.2020 року, року.

Зарахування результату можливо після надсилання на пошту  Shepetivka_Run@ukr.net листа із посиланням або скріншотом треку подолання дистанції та вказаного стартового номеру при реєстрації. Листи приймаються протягом 3-х календарних днів після дня забігу.

  1. Нагородження переможців

Три найшвидших результати на дистаціях 3 та 5 км у категоріях  чоловіки та жінки нагроджуються грамотами та медалями. Можливі додаткові призи за рахунок спонсорів.

З питань умов реєстрації напишіть, будь ласка, лист на адресу електронної пошти Shep_sms@ukr.net

Контактна особа – Романюк Тетяна — +38-096-114-47-32

Останнє редагування 29 травня 2020, 17:16
0
репостів
0
репостів