Розділ Спорт

Наші ветерани футболу виявились найслабшими

Автор 23 листопада 2012, 17:51
Закінчився чемпіонат області з футболу серед ветеранів спорту в якому брали участь 4 команди. Волочиські футболісти через фінансові труднощі змушені були припинити виступи на змаганнях.
Тож ці 4 команди після зіграних матчів вишикувалися в наступному порядку: чемпіонами області цього року став красилівський «Случ»-у нього 15 очок, хмельницький «Зорепад» на другому місці з 11-ма очками, третє місце-за кам’янець-подільською «Фортецею»-ця команда має в активі 7 очок. І на останньому місці в переліку шепетівський «Корчагінець».
Після підбиття підсумків визначили й кращих гравців. Тож свої призи за гарну гру заслужили Юрій Боднарчук-«Случ», Дмитро Матанчук-«Зорепад» та Микола Передирко-«Фортеця».
Усі футболісти-ветерани вдячні за проведення змагань та підтримку обласній федерації футболу, хмельницькому міському управлінню молоді і спорту та «Конфермату». До речі, футбольна ветеранська команда з однойменною назвою підприємства і цього року брала участь у чемпіонаті України. Втім, брак грошей не дозволив їм завершити змагання. А останньою подією в житті футболістів-ветеранів обласного центру в 2012-му стала уже традиційна, третя за ліком матчева зустріч із вінничанами. Яка цього разу закінчилася нічиєю 3:3.
0
репостів
0
репостів