Розділ Спорт

З нагоди Дня молоді відбулися змагання з баскетболу 3х3

Автор Олександр Мельник 26 червня 2018, 16:53

З нагоди Дня молоді 26 червня пройшли змагання з баскетболу 3х3. Участь у заході прийняли найпалкіші прихильники цієї, хоча і молодої, але вже дуже популярної гри.

Змагання проводилися у трьох групах: серед  дівчат 15 років та молодших, серед юнаків 15 років та молодших та серед команд гравців старших 15 років. Головним суддею змагань був тренер з баскетболу ДЮСШ Григорчук В.М.

Ігри на майданчику проходили у запеклій та цікавій боротьбі.

В підсумку у групі серед команд юнаків 15 років та молодших перемогу святкувала команда «Три Івани» у складі: Колісецький Іван, Руштин Іван та Заяц Іван. Друге місце посіла команда «Navi».Третє місце за командою  «Чемпіони».

У групі команд гравців старших  15 років перше місце виборола команда «Gud team» (Гудима Віталій, Портной Богдан та Романюк Тетяна). Друге місце посіла команда «2А&Славік». Третьою стала команда «Porsche».

У групі серед дівчат кращою була команда «ДЮСШ». Склад команди: Туровська Аліна, Палій Діана та Парфенюк Валерія.

Також наприкінці турніру був проведений конкурс трьохочкових кидків. За одну хвилину учасник мусив попасти в кільце з-за меж трьохочкової зони якнайбільшу кількість раз. Переможцем став Портной Богдан, який влучив у кільце 12 раз.

Команди-призери змагань нагороджені грамотами управління та центру. Гравці команд-переможниць та переможець конкурсу трьох очкових кидків нагороджені грамотами та медалями управління.

Змагання організовано та проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Шепетівською ДЮСШ.

Організатори дякують НВК№1 за допомогу в проведені заходу.

0
репостів
0
репостів