Розділ Спорт

Тато, мама, я – спортивна сім’я!

Автор Олександр Мельник 24 березня 2017, 18:09
23 березня у нашому місті відбулися щорічні головні спортивні сімейні старти року – «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Міські змагання є одним з етапів Всеукраїнського фестивалю. У змаганні взяли участь шість сімей: Рожок,  Савчуків, Лобаїв, Гетманчуків, Кравчуків та Морозових.

Сім’ї складалися з тата, мами та дитини 2007-2009р.н. Для перемоги у фестивалі, учасники повинні були продемонструвати свої найкращі здібності у швидкості, спритності, гнучкості та злагодженості дій у шести естафетах та набрати якнайбільше балів у спортивній вікторині. Змагання пройшли у дружній атмосфері за гучної підтримки вболівальників.

В підсумку переможцем фестивалю вже вчетверте поспіль стала сім’я Гетманчуків у складі: Гетманчук Сергій, Гетманчук Олена та Гетманчук Діани (2007 р.н.). Вже 8 квітня вони знову прийматимуть участь в обласних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я» і будуть відстоювати звання найспортивнішої сім’ї Хмельницької області, яке вони поправу вже два роки поспіль утримують за собою. Друге місце у наших змаганнях посіла сім’я Лобаїв. Третє місце у додатковому конкурсі виборола сім’я Савчуків.

Сім’ї-учасники змагань нагороджені грамотами, м’ячами та солодкими подарунками від управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівського міського центру фізичного здоров’я, населення «Спорт для всіх».

Фестиваль організовано спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори щиро дякують за допомогу в проведені заходу адміністрації СЗОШ№2 та ДЮСШ.
0
репостів
0
репостів