Розділ Спорт

На базі зенітного ракетного полку відбулись спортивні змагання

Автор Антон Кобринець 15 жовтня 2016, 15:19
У місті Шепетівка на базі зенітного ракетного полку відбулось спортивне свято, присвячене Дню захисника України. У змаганнях приймали участь різні військові частини гарнізону.
Відподідальними за проведення спортивного свята були начальник фізичної підготовки і спорту полку капітан Олександр Загоруйко та представники управління у справах сім’ї, молоді та спорту міста. Змагання проводились у кількох видах: підтягування, перетягування канату, метання гранати, гирі, міні-футбол.

Зі слів організаторів заходу та командування частини всі військовослужбовці показали відмінні показники, але не може не порадувати, що за результатами змагань 1 місце зайняла команда «господарів поля».

“Метою спортивного свята стало розповсюдження ідеї заняття фізичною культурою і спортом, як обов’язкової складової частини загальної культури військового суспільства, здорового способу життя. Постійне підтримання фізичної готовності до виконання будь яких завдань військової служби - це обов’язок кожного, хто вдягнув однострій”,- розповів Олександр Загоруйко.
0
репостів
0
репостів