Розділ Спорт

Відбулися змагання з волейболу серед дівчат

Автор 03 березня 2012, 16:17
Змагання з волейболу серед дівчат Змагання з волейболу серед дівчат

В перший день весни першого березня на базі школи НВК№2 розпочалися змагання з волейболу серед дівчат, присвячені Міжнародному жіночому дню 8 березня. У змагання виявили бажання взяти участь п’ять команд шкіл міста: НВК№2, НВК№1, НВК№3, НВО№2 та СЗОШ№2. Змагання проводилися по коловій системі в одне коло.

Змагання пройшли у дуже цікавій та напруженій боротьбі. Особливо це виявилося в останній грі турніру, в якій команда господарів щоб претендувати на перше місце мусила з рахунком 2-0 по партіям перемагати дуже сильну та збалансовану команду НВК№1. За шаленої підтримки своїх вболівальникіів та з докладанням максимуму зусиль їм це вдалося. Спостерігаючи за щасливими лицями вболівальників та гравців команди-переможниці, які після фінального свистка в спільному пориві радості вибігають на майданчик та вітають один одного зі здобутою такою нелегкою перемогою, розумієш наскільки важливе місце посідає спорт у житті дітей, в їхньому розвитку та становленні.

В підсумку три команди набрали однакову кількість очок, але за додатковими показниками призові місця розподілилися наступним чином: 1 місце – НВК№2, 2 місце – НВК№1, 3 місце – НВО№2. Четверте місце посіла команда НВК№3, п’ятою стала команда СЗОШ№2. Команди нагороджені грамотами та команда-переможець виборола кубок. Грамотами також нагородженні кращі гравці у своїх командах, а кращим гравцем турніру визнано представницю команди-переможнеці ученицю 11 класу Сидорчук Ірину.

0
репостів
0
репостів