Розділ Спорт

Cтартували Шкільні ігри у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом»

Автор 09 листопада 2023, 11:34

В Україні, і, зокрема, у Шепетівській МТГ стартував проєкт «Пліч-о-пліч зі спортом» – загальнонаціональна платформа для учнів шкіл, яка об’єднує їх у різних видах спорту, сприяє фізичному розвитку та спортивній активності, підтримці здорового способу життя та популяризації спорту серед шкільної молоді.

Шкільні ігри проводитимуться окремо у трьох категоріях 5-6 класи Cool games (естафети), 7-9 класи – баскетбол 3х3, волейбол, теніс настільний, бадмінтон, 10-11 класи баскетбол 3х3, волейбол, теніс настільний, бадмінтон. Реалізація проєкту триватиме з 8 по 30 листопада. Переможці територіального етапу представлятимуть Шепетівську МТГ на районному етапі змагань.

8 листопада 2023 року на базі спортивного залу НВК№1 відбулися змагання з баскетболу 3х3 серед юнаків 7-9 та 10-11 класів.

У ході видовищних та запеклих ігор місця розподілилися наступним чином (юнаки 7-9 класи):

  • І місце НВК№1 (Лінник Максим, Кривий Назар, Паляниця Артем, Колеснік Макар, Кухарчук Антон).
  • II місце Гімназія №6 (Шевчук Артем, Сліпчук Владислав, Писаренко Ілля, Рей Михайло, Білик Денис).
  • III Гімназія №4 (Гончаров Артем, Таргоній Андрій, Фомічов Артем, Сінгєєв Марк, Кучерук Богдан)

У категорії юнаки 10-11 класи перемогу святкувала команда НВК – гімназія (Ошаров Владислав, Понятовський Сергій, Орєх Нікіта, Цимбал Максим, Мельник Дмитро).

Команди переможці та призери були нагороджені кубками та грамотами.

Шкільні ігри організовано управлінням освіти Шепетівської міської ради спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів