Розділ Спорт

У Шепетівці відбувся фінал Кубку Хмельницької області з футболу серед ветеранів

Фінальний матч за Кубок Хмельницької області з футболу серед ветеранів – 2023 пройшов у Шепетівці. 22 жовтня 2023 року о 15:00 на стадіоні "Локомотив" шепетівський "Темп" змагався за першість із "Агробізнесом" з Волочиська.

Свого часу шепетівський “Темп” виборов Кубок України (було це в 1991 році), що дало право команді в дебютному незалежному чемпіонаті України виступати серед команд Вищої ліги.

Професійної команди на жаль в Шепетівці зараз немає, в принципі, як і аматорської. На разі місто представлене серед ветеранів та в ДЮФЛ ХО. І ось ветерани мали нагоду вибороти обласний кубок.

Пройшовши спершу суперників зі Старокостянтинова, згодом з Хмельницького, у фіналі зійшлись з чемпіонами області – волочиським “Агробізнесом”.

Гра видалась непростою для команд, ніхто не хотів поступатись. Гол в першому таймі Сергія Ситарука дав господарям ще більшу надію на позитивний результат. Та чемпіони мали іншу думку. Спершу Сергій Богородиченко вирівняв становище, а згодом Андрій Донець вивів гостей вперед. Як виявилось згодом, гол Андрія став переможним.

“Темп” Шепетівка – “Агробізнес” Волочиськ  1:2 (1:0)

Арбітр: Подворний Сергій.
Асистенти арбітра: Галян Анна, Старцун Андрій.

“Темп”: Сидорчук, Максимчук, Косовський, Ребекевша, Голуб – к, Янчук, Довгалюк, Катревич, Єрьоменко, Каращенко, Ситарук. Заміни: Рудюк, Лисак, Головань, Фещенко, Денисюк, Зубарєв, Бородій, Колодяжний, Музальов.

“Агробізнес”: Ковальчук, Глушок, Кучерас, Рефель, Жданов, Бадрак, Бадло – к, Гоцалюк, Донець, Богородиченко, Кондзьолка.   Заміни: Петричук, Іванців, Сухорук, Андрушко, Стасюк, Николайчук, Дашковець.

Голи: Ситарук Сергій (26) – Богородиченко Сергій (49), Донець Андрій (63).
Попередження: Єрьоменко (43), Зубарєв (71) – Кондзьолка (55), Кучерас (56).

Останнє редагування 27 жовтня 2023, 17:48

Відео

0
репостів
0
репостів