Розділ Спорт

На Шепетівщині відбувся турнір пам’яті футболіста та добровольця «Азову» Тихонця Олександра

Автор 02 жовтня 2023, 16:32

У День захисників та захисниць України, 1 жовтня, на стадіоні Славутської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся благодійний турнір, присвячений пам’яті молодшого сержанта Олександра ТИХОНЦЯ «Кубок Олександра Тихонця», який навчався у ДЮСШ на відділенні футболу.

У турнірі взяло участь 8 команд: ДЮСШ м. Славута, КДЮСШ м. Нетішин, ФК Квасилів, ДЮСШ Білогір'я, «Sport kids» ДЮСШ м. Славута, «Зелені леви» м. Почаїв, ДЮСШ м. Теофіполь, ДЮСШ м. Острог.

За результатами змагань переможцями стала команда «Sport kids» ДЮСШ м. Славута.

На турнірі була присутня мама Олександра Любов Тихонець, яка взяла участь в урочистому відкриті змагань та нагороджені переможців, призерів і учасників турніру. Команди-учасники турніру нагороджені кубками, медалями та подарунками.

21-річний вихованець славутського футзалу Олександр Тихонець загинув на війні під Бахмутом . Грав за юнацьку команду хмельницького "Сокола", "Сокіл-2", а також за "Славуту". Поховали Олександра 24 червня у Славуті.

Вихованці відділення футболу (дівчата) ДЮСШ м. Славута Боярчук Олександра, Негода Валерія та Цимбалюк Вероніка у складі збірної команди Хмельницької області взяли участь у Всеукраїнському футбольному турнірі серед дівочих команд WU-11, який відбувся 28-29 вересня в м. Тернопіль.

Всіх учасників змагань нагороджено медалями та цінними подарунками від асоціації футболу України, під егідою якої проводились змагання.

Слава нашим Героям! Слава Україні!

За інформацією Славутської ДЮСШ.

0
репостів
0
репостів