Розділ Суспільство

Хмельницька обласна служба зайнятості отримала нового директора

Автор 22 квітня 2024, 15:58

19 квітня 2024 року, відбулося представлення нового директора Хмельницької обласної служби зайнятості Бандирського Віталія Анатолійовича. Про це повідомили на сторінці державної установи.

Заступник директора Державного центру зайнятості Денис Олійник привітав новопризначеного керівника та побажав плідної роботи та професійних успіхів.

«Сьогодні перед службою зайнятості стоїть багато завдань та викликів. І наша мета - це щоб кожен житель Хмельниччини мав достойну роботу із гідною заробітною платою, а кожен роботодавець був забезпечений кваліфікованими кадрами, які працюють на розвиток країни», - зазначив директор обласної служби зайнятості.

З попереднім директором Сергієм Черешнею закінчився строковий контракт.

Бандирський Віталій Анатолійович має понад 15 років стажу роботи в державній службі зайнятості. А також був обраний депутатом Хмельницької обласної ради VII скликання та Хмельницької районної ради VIII скликання. 

Є головою депутатської фракції «ПП «За конкретні справи» і членом постійної комісії з питань економічної політики, бюджету, фінансів, торгівлі, розвитку середнього та малого бізнесу.

Варто нагадати, що на базі філій обласних центрів зайнятості буде відкрито регіональні офіси “Зроблено в Україні”. буде відкрито регіональні офіси “Зроблено в Україні”. Ці простори будуть націлені на мікро- та малий бізнес. У ньому підприємці зможуть отримати консультації щодо програм підтримки від Уряду, місцевих і міжнародних проєктів. Також відвідувачі матимуть змогу ознайомитись із грантовими програмами, що супроводжує служба зайнятості.

Останнє редагування 22 квітня 2024, 16:04
0
репостів
0
репостів