Розділ Спорт

У Шепетівській громаді школярі змагались на «Веселих стартах» з нагоди Олімпійського тижня

Автор Олег Шмельов 15 вересня 2023, 16:05

13 та 15 вересня у Шепетівській міській територіальній громаді Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, було проведено змагання «Веселі старти» серед збірних команд учнів у Пліщинській гімназії та в Гімназії №4 з нагоди Олімпійського тижня.

13 вересня у Пліщинській гімназії до участі у заході було заявлено чотири збірні команди, за підсумками усіх естафет перемогу святкувала команда «Спарта» набравши найбільшу кількість очок, друге місце виборола команда «Патріоти», третє місце посіли команди – «Фантом» та «Олімпієць».

15 вересня в Гімназії №4 до змагань серед збірних команд учнів було заявлено три команди. У підсумку перемогу здобула команда «Всесвітні спортсмени», друге місце – «Олімпійці» та третє – «Переможці».

Юні олімпійці загальноосвітніх закладів змагалися у цікавих і захопливих конкурсах та естафетах з м’ячами, обручами, ключками для флорболу, де змогли перевірити свої спортивні навички на кращий результат у швидкості, спритності та рівновазі в естафетах різної складності.

Успішно фінішувати учасникам змагань допомогли дружня атмосфера, командний дух та жага до перемоги.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, грамотами, медалями та призами Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

0
репостів
0
репостів