Розділ Спорт

У Шепетівці футбольний матч 7 туру обласного чемпіонату серед ветеранів приніс аж 9 голів

Автор 03 вересня 2023, 19:57

Сьогодні відбулись поєдинки 7-го туру Чемпіонату Хмельницької області з футболу серед команд ветеранів (40+). Шепетівський "Темп" приймав на своєму полі команду з обласного центру.

Темп Шепетівка – Ветеран Хмельницький

Небагаточисельним глядачам пощастило побачити дуже результативну гру - у воротах обох команд побувало аж 9 м'ячів. 

Відкрив рахунок шепетівчанин Сітарук Сергій вже на 4 хвилині, Янчук Юрій його подвоїв на 12 хвилині.

Однак, гості не лише невдовзі зрівняли рахунок, але й вирвалися вперед завдяки голам Самолиги Олега на 17 хвилині, Стрілця Володимира на 20 хвилині та Крохана Вадима на 22 хвилині матчу.

Сітарук Сергій на 33 хвилині знову зрівняв рахунок, а гол Колодяжного Вадима на 40 хвилині дозволи в шепетівчанам знову вийти вперед.

Та на жаль на 48 хвилині було призначено пенальті в наші ворота, які реалізував Сергеєв Лев з Хмельницького.

Шепетівські ветерани зібрали волю в кулак та завдяки голу Сітарука Сергія на 78 хвилині вирвали перемогу в домашньому матчі.

Інші матчі

У інших матчка Агробізнес Волочиськ вдома здолав Агробізнес з Нової Ушиці із рахунком 5:2 (Барчук Сергій, 8-а/гол, Ращик Віталій, 18, Жданов Олександр, 24, Донець Андрій, 61, 70 – Кучковський Валентин, 56, Барчук Сергій, 78).

Поділля Кам’янець-Подільський р-н вдома перемогли Епіцентр-Фортеця Кам’янець-Подільський з рахунком 3:1 (Пахно Вадим, 65, 78-пен., Боднарчук Степан, 77 – Данч Василь, 48).

У 3 турах, що залишилось, зіграти нашій команді доведеться з “Агробізнесом” із Нової Ушиці та “Поділлям” із Кам’янець-Подільського р-ну на виїзді. Ще один матч вдома з  “Агробізнесом” із Волочиська.

Останнє редагування 03 вересня 2023, 20:17
0
репостів
0
репостів