Розділ Спорт

100 тріатлоністів з різних міст України змагались на «Голубих озерах»

Автор 24 червня 2023, 17:36

Сьогодні, 24 червня на мальовничих «Голубих озерах» біля села Стригани, Шепетівщина приймала учасників благодійного спортивного заходу «Blue Lakes Sprint Triathlon». Змагання з тріатлону, організовані Хмельницькою АЕС, відбулися 24 червня на території Національного природного парку «Мале Полісся».

Спрінт тріатлон передбачає проходження трьох етапів:

  • Перший етап - плавання 750 м. 
  • Другий етап - велосипедний, 20 км змішаною трасою.
  • Третій етап - біговий, 5 км лісосмугою.

Понад 100 учасників з різних міст України взяли участь у благодійному тріатлоні.

У своєму прагненні утвердити силу духу, фізичні можливості кожного та підтримати ЗСУ благодійним внеском учасники змагань й організатори створили запальну атмосферу.

До спортсменів звернулися генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра та голова ППО ВП ХАЕС Михайло Гук.

«Наш захід обʼєднуючий та благодійний: ми всі єдині заради Перемоги», - зазначив Андрій Козюра.

Після розминки учасники розпочали додати дистанцію.

Усі маршрути пролягали територією Національного природного парку «Мале Полісся». Волонтери та організатори доклали зусиль, щоб учасникам та уболівальникам було приємно змагатися та провести час на природі.

Впродовж заходу організатори збирали кошти на закупку обладнання і спорядження для захисників. 101 тис. грн зібрали учасники та вболівальники благодійного заходу “Blue Lakes Sprint Triathlon”.

В абсолютному заліку перемогу здобув рівнянин Дмитро Стецюк, другий результат - у Богдана Клімовича (Луцьк), третім став Богдан Половинко (Харків).

Серед жінок в абсолютному заліку перше місце - Ольга Корець (Луцьк). Нетішинка Майя Абрамович - друге місце. На третій сходинці - Євгенія Лавренець (Київ).

0
репостів
0
репостів