Розділ Спорт

У Шепетівці триває спартакіада серед навчальних закладів з нагоди Дня Збройних Сил України

Автор 01 грудня 2022, 14:26

З 29 листопада по 6 грудня  2022 року в Шепетівській міській територіальній громаді триває Спартакіада серед навчальних закладів з нагоди Дня Збройних Сил України. До участі в Спартакіаді заявилося вісім навчальних закладів.

Серед них: Шепетівський медичний фаховий коледж,  Навчально-виховний комплекс №3, військово-спортивний клуб «Патріот» Пліщинської гімназії з дошкільним підрозділом, загальноосвітня школа І-III ступенів №8, Шепетівський професійний ліцей, ВСП «Шепетівський фаховий коледж» ЗВО «Подільського Державного Університету», Навчально-виховний комплекс №1, загальноосвітня школа І-III ступенів №1.

Учасники Спартакіади  беруть участь у п’яти видах програми, а саме: перетягування каната, комплексна силова вправа, плавання, стрільба з пневматичної гвинтівки та теніс настільний.

За підсумками трьох видів змагань:

  1. Перетягування каната

  • 1 місце – ВСП «Шепетівський фаховий коледж» ЗВО «ПДУ»;
  • 2 місце – Шепетівський професійний ліцей;
  • 3 місце  – НВК№3;
  1. Комплексна силова вправа (виконується впродовж однієї хвилини без перерви та складається із двох частин. Перша частина вправи: підіймання тулуба вперед з положення лежачі на спині, друга – згинання та розгинання рук в упорі лежачі.)
  • 1 місце – НВК№3;
  • 2 місце  – ВСП «Шепетівський фаховий коледж» ЗВО «ПДУ»;
  • 3 місце – ЗОШ №8;

      3. Плавання вільним стилем (25 м – дівчата, 50 м – юнаки)

  • 1 місце – НВК№3;
  • 2 місце  – НВК№1;
  • 3 місце – Військово-спортивний клуб «Патріот» Пліщинської гімназії;

Спартакіада проходить за коловою системою. Загальнокомандні місця визначаються за найменшою сумою очок, набраних командами за системою: за I місце в кожному виді програми команді нараховується – 1 очко, за друге відповідно – 2 очки, за третє – 3 очки й т.д.

zvedena tablyczya foto

Команди та учасники  в кожному виді програми нагороджуються кубками, грамотами, а найкращі спортсмени в окремих видах спорту медалями  за рахунок Програми розвитку фізичної культури та спорту в Шепетівській МТГ. Організаторами Спартакіади виступили Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів