Розділ Спорт

Стали відомі призери чемпіонату Шепетівської ТГ з міні-футболу

Автор 21 липня 2022, 01:46

З 27 червня по 13 липня 2022 року відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з міні-футболу серед чоловічих команд. До участі у чемпіонаті було заявлено 11 команд, які були поділені на дві групи.

Кожна група за коловою системою зіграла по 5 турів. За результатами групового етапу команди, які посіли 1-2 місце у групі змагался за нагороди у Вищій лізі, команди, які посіли 3-4 місце у Першій лізі відповідно.

Вища ліга

У матчі за бронзові нагороди зустрічалися команди ФК «Радошівка» та «Динамо» Шепетівського районного управління поліції. Перший тайм закінчився з нічийним рахунком 2:2. У Другому таймі команда «Динамо» збільшила свою перевагу забивши 4 м’ячі. Матч закінчився з рахунком 6:2 на користь Динамо.

У фінальному матчі зустрічалися команди «ПЧ-18» та «Вимпел» державної установи «Шепетівська виправна колонія». У першому таймі команда «Вимпел» впевнено лідирувала оформивши два взяття воріт. У Другому таймі «Вимпел» збільшив свої перевагу забивши ще 2 м’ячі. Матч закінчився з рахунком 4:0 на користь «Вимпелу».

Таким чином, чемпіонами Шепетівської міської територіальної громади з міні-футболу стала команда «Вимпел» державної установи «Шепетівська виправна колонія», срібні нагороди отримала команда «ПЧ-18», бронзові нагороди здобула команда «Динамо» Шепетівського районного управління поліції.

Перша ліга

У матчі за бронзові нагороди зустрічалися команди «12 містечко» та «Сокіл». Перший тайм закінчився з рахунком 5:1 на користь «12 містечка». У Другому таймі команда «12 містечка» збільшила свою перевагу забивши ще 6 голів, на що «Сокіл» відповіли голом престижу. Матч закінчився з рахунком 11:2 на користь «12 містечка».

У фінальному матчі зустрічалися команди «Цукровик» та «Барс». У першому таймі команда «Цукровик» впевнено лідирувала 4:2. У Другому таймі «Барс» зумів відігратися та вийти вперед, на що «Цукровик» відповів двома взяттям воріт. Матч закінчився з рахунком 6:5 на користь «Цукровика».

У підсумку перемога у Першій лізі за «Цукровиком», ІІ місце здобув «Барс», ІІІ місце – «12 містечко».

Кращим гравцем чемпіонату визнано Івана Кашперука з команди «Вимпел» державної установи «Шепетівська виправна колонія»

Призери та переможці чемпіонату були нагородження кубками, грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з МГСО Шепетівська федерація футболу та ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Чемпіонат організовано та проведено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради, МГСО Шепетівська федерація футболу та ШМЦФЗН „Спорт для всіх”.

0
репостів
0
репостів