Розділ Події

Шепетівських фахівців соціальної сфери вітали з нагоди професійного свята

Автор 05 листопада 2021, 14:15

Напередодні Дня працівника соціальної сфери, який в Україні відзначається щорічно у першу неділю листопада, у Шепетівці відбулись урочистості. Соціальних працівників вітали у сесійних залах Шепетівських районних та міських рад.

Районних фахівців вітав голова Шепетівської районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук. До привітання долучилася депутат Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина.

У своєму виступі Анатолій Катеренчук відзначив особливу роль працівників соціальної сфери в системі державного управління, відзначив, що вони виконують не лише свої професійні обов’язки, а й здійснюють місію добра, милосердя та порятунку. Подякував соціальним працівникам за нелегку щоденну працю, людяність та небайдужість, та побажав міцного здоров’я, невичерпної енергії та звершень у професійній діяльності.

З нагоди професійного свята кращі працівники галузі були нагороджені грамотами Шепетівської районної державної адміністрації.

Міський голова Віталій Бузиль вітаючи фахівців сфери зі святом побажав  учасникам заходу міцного здоров’я, родинного затишку, добробуту та мирного неба над головою.

За добросовісну та сумлінну працю, професіоналізм, вміння працювати з людьми різного віку та категорій, самовіддане служіння обраній справі міський голова разом із заступником Галиною Безкоровайною відзначив Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками спеціалістів управління праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради, Шепетівського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, Шепетівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Також з вітальним словом до присутніх звернувся начальник управління праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради Сергій Білас та привітав колег з професійним святом.

За матеріалами Шепетівської РДА та ШМР

Останнє редагування 05 листопада 2021, 14:28
0
репостів
0
репостів