Розділ Події

Залізничний водоканал мають об'єднати з міським

Автор 03 грудня 2017, 04:20

До Шепетівської міської ради надійшов лист від Виробничого підрозділу Київського територіального управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українська залізниця» (лист №7/1031 від 14.11.2017р.). У ньому залізничники запропонували розглянути на черговій сесії питання про надання згоди на передачу об’єктів водопостачання та водовідведення ВГІ Київське територіальне управління ПАТ «Укрзалізниця» в комунальну власність територіальної громади Шепетівки.

Виробничим підрозділом Київське територіальне управління філії «Центі будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українські залізниця» надаються послуги з водопостачання та водовідведення для населенні та підприємств по м.Шепетівка. На балансі управління знаходяться одна насосна станція та артезіанські свердловини, розташовані в с. Камянка, водопровідні та каналізаційні мережі водонапірна башта, підвищувальні насосні станції, каналізаційні насосні станції. Використання води населенням становить 75%, бюджетними підприємствами 5%, підрозділами залізниці та іншими споживачами - 20% від загальної реалізації. Переважна більшість населення проживає в житловий будинках, що знаходяться в комунальній власності.

28 лис­то­па­да, на чер­го­вій се­сії місь­кої ра­ди, від­по­від­ний про­ект рі­шен­ня роз­гля­ну­ли де­пу­та­ти. Згідно результатів голосування рішення підтримано, було зат­верджено ко­мі­сію, яка здій­сню­ва­ти­ме прийом ці­ліс­но­го май­но­во­го ком­плек­су.

Таким чином скоро в місті буде лише один водоканал, що скоріше варто сприймати позитивно, адже в останні роки залізничне підприємство водопостачання переживає не найкращі часи. Брак коштів, кадрів та техніки суттєво позначився на якості надаваних послуг.

 

0
репостів
0
репостів