Розділ Події

Молоді працівники ДСНС навчалися ліквідовувати умовну пожежу в лісгоспі

Автор 14 липня 2017, 12:32

13 липня на території лісопромислового комплексу ДП «Шепетівський лісгосп» у місті Шепетівка відбулися тактико-спеціальні навчання, у яких взяли участь усі молоді працівники, котрі вступили до лав пожежних-рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. До навчань були залучені і співробітники ДП «Шепетівський лісгосп», добровільної пожежної охорони лісгоспу, а також служби взаємодії.

Під час проведення навчань особовим складом вогнеборців проведено оперативно-тактичне вивчення об’єкту та перевірено найближчі джерела протипожежного водопостачання. Молоді фахівці пожежно-рятувальної справи також навчалися, як проводити евакуацію людей, надавати домедичну допомогу постраждалим, швидко впоратися із локалізацією й ліквідацією фіктивної пожежі. 

Основною метою було перевірка та підвищення фахового рівня підготовки начальницького складу оперативно-рятувального підрозділу 21 ДПРЧ, взаємодія підрозділів ДСНС із пожежними формуваннями лісгоспу. І, як зазначив керівник навчань – заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Сергій Юра, – для молодих фахівців служби це своєрідне тренування, під час якого вони відточують професійні навички та вдосконалюють свою майстерність. А працівники об’єкту навчаються, як правильно та швидко діяти у разі виникнення реальної надзвичайної ситуації.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Останнє редагування 14 липня 2017, 14:50
0
репостів
0
репостів