Розділ Події

Депутати затвердили регламент, але не обрали новий виконком

Автор shepetivka-rada.gov.ua 18 грудня 2015, 18:20
17 грудня відбулася сесія Шепетівської міської ради, на початку пленарного засідання депутати продовжили другу сесію, на якій затвердили регламент Шепетівської міської ради VII скликання, опісля розпочали ІІІ сесію, під час якої розглянули більше 40 питань порядку денного.

На початку засідання начальник фінансового управління Василь Дрищ доповів про стан виконання міського бюджету за січень-вересень 2015 року, внесення змін до бюджету міста на 2015 рік, затвердження порядку і нормативів відрахування господарськими організаціями до загального фонду міського бюджету частини прибутку щоквартальної фінансово-господарської діяльності у 2016 році.

Про акредитацію представників телебачення, радіо і преси при міській раді розповів секретар міської ради Микола Кикоть.

Далі депутати затвердили програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Шепетівці на 2016 – 2020 рр. , соціального та правового захисту дітей «Діти Шепетівки» на 2016 – 2020 роки, Програму по наданню послуг диспетчеризації при перевезенні пасажирів автомобільним транспортом загального користування на міських автобусних маршрутах на 2016 рік.

Вчергове депутати не підтримали рішення про обрання нових членів виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

Внесли зміни в додаток до Програми підтримки діяльності органів самоорганізації населення на 2014-2016 роки, до Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників АТО – мешканців м.Шепетівки на 2015 рік, затвердженої рішенням LXVI сесії міської ради VI скликання №2 від 12 березня 2015 р.

Далі начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас розповів про Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників АТО – мешканців м.Шепетівки на 2016 рік.

На завершення пленарного засідання депутати розглянули земельні питання.

Із винесених на порядок денний сесії питань були ухвалені відповідні рішення міської ради.
0
репостів
0
репостів