Розділ Події

З 2015 року він боронив рідну землю: в останню дорогу провели Станіслава Фороса

Автор 21 березня 2024, 15:58

Сьогодні, 21 березня, скорботний день для жителів Нетішинської громади. У Старому Кривині зустріли та провели в останню дорогу мужнього сина України, хороброго воїна, 44-річного солдата, снайпера штурмового відділення штурмової роти військової частини А4640 Станіслава Фороса.

З 2015 він боронив рідну землю, її волю, незалежність на сході України… З початком повномасштабної війни одним із перших вступив до тероборони…У 2022 році був мобілізований до лав ЗСУ…

Захищав, боровся та до останнього виконував свій службовий обов’язок. Загинув Герой отримавши смертельне поранення при зіткненні з ворогом поблизу населеного пункту Бердичі Покровського району Донецької області, в результаті атаки FPV дрона.

Страшна війна… Неймовірно високою ціною дається мирне небо над головою… Невимовні і непоправні втрати…

Провести мужнього Захисника прийшли найближчі та найрідніші люди, односельці, священнослужителі, керівництво громади, усі небайдужі. Зі сльозами на очах, невимовною тугою і почуттям важкої втрати земляки навколішки, з синьо-жовтими стягами та квітами зустрічали «живим коридором» Захисника на щиті, який віддав найцінніше заради кожного з нас – своє життя.

Перед сільським будинком культури прощалися із Воїном-Захисником. Після прощання багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Героя вулицею Перемоги до околиці села в напрямку Нетішина. Поховали Захисника на міському кладовищі.

Ми маємо пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Ми схиляємо голови у жалобі за хоробрим Воїном, який так віддано і сміливо захищав рідну країну від окупантів.

Всією громадою висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Станіслава Фороса. Жодними словами не загоїти рани в душах найближчих, але світлий спомин про Героя назавжди в наших серцях.

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

Останнє редагування 21 березня 2024, 16:02
0
репостів
0
репостів